En kvinna i Cartier-glasögon ler mot sin vän.Den 25 maj släpper Halebop ett exklusivt abonnemang i samarbete med glasögonhandlaren Cartierlunettes. Glasögonen är designade exklusivt för Halebop. Foto: Pressbild/Halebop

Lanseringar

Halebop har tagit fram ett riktigt somrigt erbjudande tillsammans med glasögonhandlaren Cartierlunettes. Den 25 maj släpps vad de kallar för Världens solklaraste abonnemang. Köper man en Samsung Galaxy Flip3 med ett abonnemang på 50 GB kan man få ett par solglasögon från Cartierlunettes.

Solglasögonen är specialdesignade och görs i mycket begränsad upplaga. Därför gäller det att vara snabb om du är intresserad. Den 25 maj ska du alltså besöka Halebops hemsida för att ha en chans att lägga vantarna på ett par.

För att få ett par glasögon behöver du köpa en Samsung Galaxy Flip3 tillsammans med ett abonnemang på 50 GB. Du måste också ha en bindningstid på 24 månader. Rubbet går för 559 kronor i månaden, och du kan delbetala upp till 36 månader.

Så ser glasögonen ut

Solglasögonen är alltså designade exklusivt för det här erbjudandet. Det är ett par Cartier C Décor i modellen Big-C. Glasen har fått en Halebop-blå tint som är helt unik, och texten Halebop är graverad i gult på ett av glasen.

Cartierlunettes gör custom Cartier-glasögon

Cartierlunettes är alltså en handlare som köper in Cartier-glasögon och sedan designar om dem. Det kan vara att han sätter nya bågar på dem eller graverar in något i glasen. På kort tid har han blivit en av världens största handlare av custom Cartier-glasögon. Både kungligheter och världsartister använder hans alster.

Cartier-glasögon har en historia av att vara statussymbol bland rappare i Detroit på 70-talet. Senare började man göra egna versioner av glasögonen för att sticka ut.

Nicklas Stuxgren, Head of Halebop, säger i ett pressmeddelande att han tycker det är väldigt roligt att de har lyckats få till det här samarbetet. Även handlaren bakom Cartierlunettes är nöjd och tyckte det var oväntat och roligt att Halebop ville göra ett samarbete.