§1 Personuppgifter

Esim.se lagrar aldrig några personuppgifter för dig som använder vår sida. Beställningar och köp görs nämligen hos de operatörer som vi rekommenderar, inte hos Esim.se. Det är därmed operatören du väljer som hanterar eventuella personuppgifter.

Vi genomför inte heller några kreditupplysningar när du tecknar en tjänst. Det gör operatören du genomför köpet hos.

§2 Ansvar

Esim.se jämför tjänster hos svenska mobiloperatörer, men säljer inga egna tjänster. Vi är en kanal mellan användaren av vår sida och operatörerna vi presenterar på sajten. Därför har Esim.se ingen del i det avtal som tecknas mellan dig och operatören.

Vi står därför utan ansvar vid eventuella konflikter som rör dina avtal eller överenskommelser med operatören. Esim.se kan inte heller krävas på ersättning för ekonomiska skador som uppstått i samband med avtal du har tecknat. Uppstår tvister ska Esim.se inte ses som en part i det avtalet, utan frågan hanteras då mellan dig och den operatör du har slutit avtalet med.

Vi gör vårt bästa för att hålla Esim.se uppdaterad. Dock kan vi inte garantera att all information alltid är 100 % korrekt. Vi avsäger oss därför ansvaret för beslut som fattas utifrån informationen som finns på sajten.

Vill du veta exakt vilka villkor som gäller för en tjänst hänvisar vi till operatören som erbjuder den. Dit hänvisar vi också om du får några problem med ditt esim.

§3 Ändring av användarvillkor

Om du använder vår sajt innebär att du automatiskt godkänner de här villkoren. Esim.se förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera våra användarvillkor när som helst. Vi uppmanar dig som användare att kolla upp vilka villkor som gäller just när du använder sajten.